Kalender

Naar aanleiding van de Covid maatregels werden vele evenementen uitgesteld. Hierdoor vinden soms herdenkingsevenementen niet op hun werkelijke ‘verjaardag’ plaats. Houd dus zeker het agenda in het oog voor updates.

jun
3
vr
2022
20ste herdenkingsweekend Marke @ OC Marke
jun 3 – jun 5 hele dag
D-day – Normandië @ Normandië, Frankrijk
jun 3 – jun 10 hele dag
Een traditie … De herdenking van D-day langsheen de Normandische kust. Je kan ons tegenkomen ergens tussen Utah- en Sword beach.
jun
18
za
2022
Pamel Bezet @ Pamel, Roosdaal
jun 18 @ 10:00 – 18:00
Pamel Bezet 22

Poster Pamel Bezet 2022

aug
4
do
2022
Fort De Lantin – Women at War @ Fort De Lantin
aug 4 – aug 7 hele dag
Ook deze editie zullen enkele reënactors van onze groep mee het Fort Van Lantin gaan bezetten. Een heuse Living History / staticshow in een mooi decor.
aug
13
za
2022
Wings & Wheels @ Vliegveld Ursel
aug 13 – aug 14 hele dag
Momenteel is er nog geen zekerheid wat betreft de volgende editie Wings and Wheels. Het vliegveld van Ursel wordt ons tot op heden door Defensie niet toegestaan om te gebruiken. De huidige omstandigheden in Oekraïne zullen dit niet positief beïnvloeden. Met de wetenschap dat meer dan 10 000 sympathisanten van dit evenement vol verwachting uitkijken naar een volgende editie, doen wij als organisatie er alles aan om niet opnieuw te moeten uitstellen naar volgend jaar. Doch het grootste probleem waarmee we kampen te kampen hebben, is de oppervlakte, locatie. Momenteel hebben wij nog enkele kandidaat locaties in onderzoek. Van zodra wij positief nieuws kunnen brengen, gebruiken we alle kanalen om jullie te informeren.
aug
26
vr
2022
Tanks In Town @ Mons
aug 26 – aug 28 hele dag
Ontmoet ons op Tanks in Town tussen heel wat andere tanks en militaire voertuigen!
dec
9
vr
2022
Bestogne Nuts Weekend @ Bastenaken
dec 9 – dec 11 hele dag
Zoals ieder jaar gaat er ook van onze groep een delegatie richting het slagveld van Bastogne. We zien je daar!